Zondagmorgen in ITA: Reis mee met Lot Lohr (3+)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Reis mee met Lot Lohr (3+)

Sesamstraat acteurs spelen...

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Reis mee met Lot Lohr (3+)
Sesamstraat acteurs spelen...
vanaf €8,-

Ga mee op reis met Sesamstraatactrice Lot Lohr.

Duur 45 min
Locatie ITA salon

Zondagochtend met Sesamstraatactrice Lot Lohr

In deze voorstelling gaan we op reis door verhalenland! We kunnen met de trein, de auto, de fiets, step een vliegtuig of zelfs met een raket. O, we kunnen ook doen alsof we Klein Duimpje zijn en dan gaan we op stap met onze Zeven Mijlslaarzen! Of een Heks en dan reizen we met ….. een bezem! Kom luisteren, dan maken we er een leuke uitstap van.

Zondagmorgen in ITA

Dit voorjaar organiseert ITA weer speciale zondagochtenden voor de allerkleinsten. In de reeks Zondagmorgen in ITA organiseren we voorstellingen en activiteiten voor de allerkleinsten en grote mensen. Telkens om 11 uur, met de mogelijkheid om na afloop lekker te brunchen of lunchen in onze Brasserie. Op de Zondagmorgen in ITA draait alles om de kinderen, hier hoeven zij niet stil te zitten of stil te zijn. Vanaf 9 februari is het weer tijd voor theater, dans, poppenkast, verhalen en muziek – het staat allemaal op het programma.

Het programma wordt georganiseerd voor de kinderen samen met een volwassene. Kinderen bezoeken de voorstellingen voor €8,- en volwassenen voor €10,- in de voorverkoop. Op de zondagochtend worden er nog kaarten verkocht bij de bar van de Brasserie voor €10,-.

MEER OP DE ZONDAGMORGEN

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+) Marianne van Houten theater-kind Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Nijntje op de fiets (2+) Marianne van Houten
Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen.
Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+) Stichting het Hoofd Theater Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+)