Zondagmorgen in ITA: KLaNK (2-6 jaar)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: KLaNK (2-6 jaar)

Dadodans

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: KLaNK (2-6 jaar)
Dadodans
Vanaf €8

Een muzikale dansvoorstelling over klanken.

Duur 35 min
Locatie Koninklijke Foyer

Een toon klinkt, een trilling klein en speels.
Waar reist die klank naartoe en wat wil hij zeggen?

Van trilling naar muziek, van brabbeltaal naar zang. Zoals klank van de moederstem resoneert in het kind, gaan een danseres en een zangeres op zoek naar de weerklank in elkaar en in het decor. Ze komen samen in beweging in een klankrijke dans die het jonge publiek doet mee trillen.

Zondagmorgen in ITA

Dit voorjaar organiseert ITA weer speciale zondagochtenden voor de allerkleinsten. In de reeks Zondagmorgen in ITA organiseren we voorstellingen en activiteiten voor de allerkleinsten en grote mensen. Telkens om 11 uur, met de mogelijkheid om na afloop lekker te brunchen of lunchen in onze Brasserie. Op de Zondagmorgen in ITA draait alles om de kinderen, hier hoeven zij niet stil te zitten of stil te zijn. Vanaf 9 februari is het weer tijd voor theater, dans, poppenkast, verhalen en muziek – het staat allemaal op het programma.

Het programma wordt georganiseerd voor de kinderen samen met een volwassene. Kinderen bezoeken de voorstellingen voor €8,- en volwassenen voor €10,- in de voorverkoop. Op de zondagochtend worden er nog kaarten verkocht bij de bar van de Brasserie voor €10,-.

MEER OP ZONDAGMORGEN

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+) Stichting het Hoofd Theater Zondagmorgen in ITA: Fluisterstad (2+)