Spelers gezocht voor Paradise Roulette jr.

Voor Paradise Roulette jr. zoekt ITA spelers, dansers, bewegers, schrijvers, muzikanten, beeldende makers, onderzoekers, zangers, rappers en spoken word-artiesten met en zonder ervaring (15 - 21 jaar). Meld je aan voor een van de kennismakingsdagen en ontmoet Paradise Roulette jr. makers Vainergill Thurnim & Evelien Kanters!

Spelers gezocht voor Paradise Roulette jr.

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal


Voor de voorstelling Paradise Roulette jr. zoekt Internationaal Theater Amsterdam (ITA Junior) spelers, dansers, bewegers, schrijvers, muzikanten, beeldende makers, onderzoekers, zangers, rappers en spoken word-artiesten tussen de 15 en 21 jaar oud uit Groot-Amsterdam.
-|-
Paradise Roulette jr. vertegenwoordigt de zoektocht naar geluk, identiteit en verbinding, waarbij de personages zich wagen aan het spel van het leven vol verlangen en onzekerheid. In de hoop hun eigen paradijs te vinden midden in de draaiende kracht van het lot.

Repetitiefoto All is energy jr. Fotografie Cheyenne Polderman

GEEF JE OP

Geef je op voor een van de kennismakingsdagen en dan kijken we daar of je mee kunt/wilt doen. We hebben zin om jou te leren kennen!

Audities:
26 en 27 oktober & 2 en 3 november
Repetitie periode:
januari t/m maart 2025
Speelperiode:
6 t/m 22 maart 2025

AANMELDFORMULIER

Over Paradise Roulette jr.


Paradise Roulette jr.
is een opwindende dans- en theatervoorstelling die geïnspireerd is op de diepgaande thematiek van de voorstelling Giovanni's Room. Duik met ons mee in een wereld van identiteit, zelfacceptatie, relaties en de eeuwige zoektocht van de mens naar liefde en de ander.

In het bruisende decor van Amsterdam, een stad vol diversiteit, verborgen verhalen en anonimiteit ontvouwt het verhaal zich in de beklemmende setting van één kamer. In de kamer komen twee personages elkaar, hun eigen emoties en verlangens constant tegen. Versies van zichzelf ontmoeten elkaar in het verleden, heden en de toekomst. Terwijl de tijd verstrijkt worden ze geconfronteerd met hun diepste angsten en verlangens, wat leidt tot een intrigerende ontdekkingstocht naar zichzelf en naar elkaar.
-|-
De stad dient niet alleen als achtergrond, maar vormt ook een belangrijke tweede laag. Waarom ben je eigenlijk in de stad? Is het vluchten? Is het een aantrekkingskracht? Is het de zoektocht naar een thuis? Zoeken in de kamer, in de ander, in jezelf, in het verleden.

De muziek zal als een gids functioneren, met zorgvuldig gecomponeerde stukken en bestaande nummers die de tijd en herhaling van tijd benadrukken. De originele composities zullen de emotionele reis van de personages weerspiegelen, terwijl de bestaande nummers de sfeer versterken en de thema's benadrukken, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat waarbij muziek de ziel van het verhaal vormt.

INFORMATIE

door ITA Junior | makers Vainergill Thurnim & Evelien Kanters | speelperiode 6 t/m 22 maart 2025 |

Vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar educatie@ita.nl