14 september / Internationaal Theater Amsterdam

Opbrengst voorstelling Yara's Wedding naar slachtoffers van aardbeving Marokko

Het Nederlands Theater Festival, theaterensemble NITE en Internationaal Theater Amsterdam doneren de opbrengst van de laatste voorstelling van Yara's Wedding aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.


Het Nederlands Theater Festival, theaterensemble NITE en Internationaal Theater Amsterdam doneren de volledige opbrengst van de laatste voorstelling van Yara’s Wedding op zaterdag 16 september aan de landelijke inzamelactie van het Rode Kruis via giro 6868. Het alom geprezen Yara’s Wedding is op 14, 15 en 16 september tijdens ons festival voor het laatst te zien in Amsterdam.

Yara’s Wedding, waarin de bruiloft van de Marokkaanse Yara centraal staat, is door de vakjury van het Nederlands Theater Festival geselecteerd als één van de meest indrukwekkende voorstellingen van afgelopen theaterseizoen.
-|-
‘Het dorp van mijn moeder is weggevaagd en collega’s bij NITE en Club Guy & Roni maken zich grote zorgen om familie, kennissen en vrienden in Marokko. De opbrengst van deze benefietvoorstelling van Yara’s Wedding willen we graag doneren. We hopen op een grote opkomst’, zegt Guy Weizman, artistiek en algemeen directeur NITE en Club Guy & Roni.

Yara’s Wedding
is een co-productie van NITE, Club Guy & Roni, Asko Schönberg en Slagwerk Den Haag.