Partners

Met onze partners bundelen we de krachten om samen een (maatschappelijk) thema uit te diepen, binnen een meerjarige samenwerking. We ontwikkelen partnerships op maat, altijd gedreven door de inhoud en gedeelde waarden.

Partners

Rabobank Metropoolregio Amsterdam

Community Partner

Rabobank Metropoolregio Amsterdam is al 15 jaar partner van Internationaal Theater Amsterdam. Betrokken sinds de eerste plannen voor de bouw van de Rabozaal, een state-of-the-art theaterzaal die in 2009 ingenieus werd ingepast tussen de schouwburg en het naastgelegen poppodium Melkweg.

Een duurzaam partnership waarbij de bank, met de maatschappelijke agenda als uitgangspunt, zich onvermoeibaar inzet om met netwerk, menskracht en verbindingskracht samen het verschil te maken. Een langdurige en unieke samenwerking waarin we elkaar altijd hebben gevonden op de inhoud. In de maatschappelijke thematieken die we van elkaar herkennen.

De samenwerking met ITA biedt Rabobank een podium om het gesprek aan te gaan met burgers, bedrijven en bestuurders over hoe we onze gezamenlijke leefomgeving kunnen versterken ten tijde van grote maatschappelijke transities. Rabobank maakt maatschappelijke programma’s mede mogelijk bij ITA, zoals het gratis toegankelijke City Talks, gericht op young professionals en (jonge) creatieven, en het jaarlijkse programma De Staat van de Stad waarin de conditie van Amsterdam wordt besproken aan de hand van de meest recente data over de stad.

KPMG

Talent Partner

KPMG is Talent Partner van ITA. Het talent dat wij in huis hebben – voor èn achter de schermen – is ons grootste kapitaal. Samen investeren we in de ontwikkeling van veelbelovend talent. Zo heeft KPMG zich als Talent Partner verbonden aan ITA Ensemble voorstelling Vogels. Daarnaast maken we het mogelijk dat scholieren zich bij ITA kunnen ontwikkelen tot de creatieve en innovatieve denkers van de toekomst. ITA staat voor onderscheidende en verrassende programma’s voor KPMG’ers, gericht op persoonlijke ontwikkeling en inclusief leiderschap.