Partners

Met onze partners bundelen we de krachten om samen een (maatschappelijk) thema uit te diepen, binnen een meerjarige samenwerking. We ontwikkelen partnerships op maat, altijd gedreven door de inhoud en gedeelde waarden.

Partners

Rabobank Metropoolregio Amsterdam

Founding partner

Als Founding Partner investeert Rabobank Metropoolregio Amsterdam al bijna 15 jaar in Internationaal Theater Amsterdam. Betrokken sinds de eerste plannen voor de bouw van de Rabozaal, een state-of-the-art theaterzaal die in 2009 ingenieus werd ingepast tussen de schouwburg en het naastgelegen poppodium Melkweg.

Een duurzaam partnership waarbij de bank, met de maatschappelijke agenda als uitgangspunt, zich onvermoeibaar inzet om met netwerk, menskracht en verbindingskracht samen het verschil te maken. Een langdurige en unieke samenwerking waarin we elkaar altijd hebben gevonden op de inhoud. In de maatschappelijke thematieken die we van elkaar herkennen.

De samenwerking met ITA biedt Rabobank een podium om het gesprek aan te gaan met burgers, bedrijven en bestuurders. Ook ondersteunt Rabobank ITA in het brengen van betekenisvol theater, maatschappelijke programma’s en het tot stand brengen van verbindingen met het onderwijs.