Ik Ontmoet Mij (workshop)

Sluiten
Lieve Stad, 2024

Ik Ontmoet Mij (workshop)

Female Economy

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Ik Ontmoet Mij (workshop)
Female Economy

Wees welkom in de wereld van Ik ontmoet Mij. Binnen het intieme decor van de video-installatie worden workshops gegeven om de methodiek van Ik Ontmoet Mij zelf te ervaren. De workshop wordt gegeven op 22, 25 en 29 maart, duurt van 16.00 tot 18.00 uur en biedt ruimte voor maximaal veertien personen per keer.

Festival Lieve Stad,
Locatie ITA Salon

Genre Perspectief

Ik Ontmoet Mij (workshop)


Wees welkom en neem plaats op de zachte kussens in de intieme, door witte doeken omsloten ruimte van de installatie. In een twee uur durende workshop nemen initiatiefnemers en trainers van Ik Ontmoet Mij, lichaamsgerichte therapeute Jale Simsek en projectleider Myriam Sahraoui, je mee op een bijzondere reis naar binnen. Voel je tegelijkertijd verbonden met elkaar in deze kennismaking met het transformatieproces waarin honderden mensen in diverse wijken van Amsterdam je al voor zijn gegaan. Ontdek de eenvoud van aanraking en verbinding, zoals Jale en Myriam al 15 jaar met elkaar aan het uitdragen zijn.
-|-
Voor deze workshops worden normaliter nooit tickets verkocht en zeker niet in combinatie met de installatie. Dit is dus een eenmalige unieke kans om deze prachtige heling zelf te ervaren!

Credits

Het resultaat van een Gemeenschap van Makers

Abida Bagga, Adam Sahraoui van Raaij, Adelheid Roosen, Alex Groothedde, Aryelle Foster Freeman Hopelezz, Bart Majoor, Bo Veltman, Bregtje Bos, Demelza Janmaat, Fanny Kuitenbrouwer, Hayal Kabatepe, Jale Simsek, Jeffrey Kranen, Josje van Erkel, Leendert Vooijce, Malika Hamdaoui, Marc de Meijer, Marcel Kick, Myriam Sahraoui, Nursel Saygili, Oguz Ozdemir, Ola Mafaalani, Saskia van der Sluijs, Zainab Makhlouf

20 – 30 maart

Festival Lieve Stad,

Amsterdam is een stad met vele gezichten. Lieve Stad, – een viering van theater, kunst en dialoog – weerspiegelt de dynamiek van die grootstedelijke omgeving, waarin de stad zelf een bron van inspiratie is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen in de stad, in het theater, in de maatschappij. Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee?

BEKIJK HIER HET HELE FESTIVALPROGRAMMA

Meer Lieve Stad,