Jong & Vredig

Sluiten

Jong & Vredig

THE PACK

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Jong & Vredig
THE PACK

Jong & Vredig, een initiatief van The PACK, het jongerenplatform van ITA, nodigt je uit om samen te komen. In een tijd waarin landen worden geconfronteerd met crisis, is het meer dan ooit belangrijk om samen te komen. Jong & Vredig biedt een platform om te leren, te delen en elkaar te ondersteunen in het streven naar vrede en stabiliteit.

Locatie ITA Salon
Duur 150 minuten
Genre perspectief
Taal Nederlands

Inloop is vanaf 13:00 en om 13:30 zal het event van start gaan.

Toegang is gratis en aanmelden kan via de button bovenaan de pagina.

Over Jong & Vredig

Tijdens dit event nodigen we kunstenaars uit om te spreken. Elk met hun eigen verhaal, ervaringen en inzichten over de uitdagingen en hoop in hun gemeenschappen. We zullen vertrekken vanuit de onderzoeksvraag "Hoe bied je met jouw rol als kunstenaar perspectief over de huidige situatie?". Verwacht boeiende dialogen en de kans om vragen te stellen, te luisteren, het gesprek met elkaar aan te gaan en echt in contact te komen met elkaar.

Sluit je bij ons aan op 14 april in Internationaal Theater Amsterdam voor een inspirerende middag vol met dialogen en reflectie.

Glodi Lugungu (stand-up comedian)

Spreker

Opgegroeid in het Nederlands-achterland, in een Congolees gezin van negen, kwam Glodi Lugungu met hun goedkeuring meerdere malen naar de grote stad. Om daar op het Open Podium met het publiek de verhalen over zijn (familie)leven te delen. Niet zonder succes: binnen de kortste keren werd hij aangenomen bij Comedytrain. Daarna ging het snel en won hij zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdamse Kleinkunst Festival, verscheen op TV bij De Wereld Draait Door, Arjen Lubach, Maestro en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot het grootste aanstormende comedytalent.’

Abdulaal Hussein

Spreker

Abdulaal Hussein is 25 jaar en werd geboren in Soedan. Zeven jaar geleden is hij naar Nederland verhuisd. Hier heeft hij een theateropleiding gevolgd in Utrecht en sindsdien heeft hij in verschillende voorstellingen en televisieseries gespeeld. In Soedan was hij politiek actief, maar vanwege de bedreigende situatie moest hij vluchten naar Nederland.

Abdulaal is een veelzijdig persoon die zijn ervaringen en talenten inzet om een positieve impact te maken. Hij is actief op zowel cultureel als sociaal gebied en zet zich in voor diversiteit, vluchtelingen en jongeren. Zo heeft hij de Young Impact award gewonnen. Als acteur heeft hij meegewerkt aan de series Buurt Tories en De Mensen Bieb, en aan voorstellingen zoals De Wijksafari en Caligula van Theater Utrecht. Daarnaast heeft hij zijn eigen voorstelling gemaakt over zijn levensverhaal in samenwerking met New Dutch Connections. Ook heeft hij meegewerkt aan de kinderfilm Ab op zoek naar het paradijs.

Susanne Khalil Yusef (kunstenaar)

Spreker

Susanne Khalil Yusef (1984) is een Palestijnse kunstenaar wiens werk urgente thema's behandelt zoals ontheemding, mensenrechten en identiteit. Geïnspireerd door haar Palestijnse erfgoed creëert ze kleurrijke installaties waarbij elk object een betekenis heeft. Yusef combineert media zoals muurschilderingen, keramiek en textiel om kritische vragen te stellen over thuisland, identiteit en sociaal-geografische machtsverhoudingen, geïnspireerd door haar eigen biografie en conflicten in Palestina.

Meer perspectief

Language NP Language no problem Studiedag Theatervormgeving ITA Academy Perspectief Studiedag Theatervormgeving
Sluiten Studiedag Theatervormgeving ITA Academy
22 apr '24
Internationaal Theater Amsterdam (ITA) biedt trainingen aan voor docenten die zich willen verdiepen in hun vakgebied en zichzelf willen inspireren door middel van onderzoek en interactie met andere docenten.
Language NP Language no problem City Talks Amsterdam: AI Urbanism Internationaal Theater Amsterdam Perspectief City Talks Amsterdam: AI Urbanism
Sluiten City Talks Amsterdam: AI Urbanism Internationaal Theater Amsterdam
25 apr '24
City Talks is ITA’s sip & talkshow, waarin we focussen op de getalenteerde creatieven en vernieuwers van onze stad.
Language NP Language no problem Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam Perspectief Openbare rondleiding (in het Nederlands)
Sluiten Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam
02 sep '23 t/m 06 jul '24
Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u deelnemen aan de openbare rondleiding (in het Nederlands) door het gebouw en krijgt u een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven.
Language NP Language no problem Public Tour (in English) Internationaal Theater Amsterdam Perspectief Public Tour (in English)
Sluiten Public Tour (in English) Internationaal Theater Amsterdam
02 sep '23 t/m 06 jul '24
Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u deelnemen aan de openbare rondleiding (in het Engels) door het gebouw en krijgt u een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven.
Language NP Language no problem Nacht Na de Dam Internationaal Theater Amsterdam / Theater na de Dam Perspectief Nacht Na de Dam
Sluiten Nacht Na de Dam Internationaal Theater Amsterdam / Theater na de Dam
04 mei '24
Tijdens Nacht Na de Dam komen publiek en theatermakers uit alle hoeken van de stad bij Internationaal Theater Amsterdam samen om elkaar te ontmoeten en na te praten aan de hand van de verschillende optredens.
Language NP Language no problem De Late Late Tante Beb Show Het Nationale Theater / Eric de Vroedt Perspectief De Late Late Tante Beb Show
Language NP Language no problem A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground Bab Ad-daar / NITE Perspectief A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground
Sluiten A NITE with Bab Ad-Daar: The Underground Bab Ad-daar / NITE
11 mei '24
ITA zet in samenwerking met NITE de deur van het theater open voor jou. Een speciaal, theatraal programma voor nieuwkomers waarin leden van Bab Ad-daar en het publiek samen de thematiek van de voorstelling The Underground induiken.
Language NP Language no problem AchterdebergAcademie en Visio Amsterdam Spelen Omstanders in ITA Toneelbeeld ITA Academy / AchterdebergAcademie en Visio Amsterdam Theater AchterdebergAcademie en Visio Amsterdam Spelen Omstanders in ITA Toneelbeeld
Sluiten AchterdebergAcademie en Visio Amsterdam Spelen Omstanders in ITA Toneelbeeld ITA Academy / AchterdebergAcademie en Visio Amsterdam
25 mei '24
‘Omstanders’, naar Medea is een hedendaagse bewerking gebaseerd op improvisaties van de spelers. De voorstelling wordt gespeeld door een diverse groep van goedziende, slechtziende en blinde spelers.
Language NP Language no problem Europa Draait Door LIVE - De Verkiezingsshow Haagsch College Perspectief Europa Draait Door LIVE - De Verkiezingsshow
Sluiten Europa Draait Door LIVE - De Verkiezingsshow Haagsch College
01 jun '24
Hoe snel moet Oekraïne lid worden van de EU? Gaan de klimaatplannen te ver of juist niet ver genoeg? En hoe beschermen we Europa en de wereld met een vijandig Rusland en opkomend China? Nooit eerder stond er zoveel op het spel bij de Europese Verkiezingen.
Language NP Language no problem Eigen welzijn eerst Haagsch College Perspectief Eigen welzijn eerst
Sluiten Eigen welzijn eerst Haagsch College
02 jul '24
Waarom is de middenklasse steeds gevoeliger geworden voor extreme ideeën? En waarom heeft het vooruitgangsideaal plaatsgemaakt voor een hang naar zelfbehoud? In de theateravond Eigen welzijn eerst toont Roxane van Iperen hoe de behoefte naar zekerheid kan ontsporen in radicale sentimenten.