Ivo van Hove: Dit seizoen te zien

Dit seizoen regisseert Ivo van Hove de premières van Freud en Wie heeft mijn vader vermoord. Daarnaast zijn de reprises van zijn voorstellingen La voix humaineenEen klein levente zien.

Language NP Language no problem FreudTheater ITA–Ensemble Freud
Sluiten Freud ITA–Ensemble / Ivo van Hove
Freud staat bekend als de grondlegger van de psychoanalyse. Als geen ander heeft hij bepaald hoe wij in de twintigste eeuw zijn gaan denken over wat het betekent om mens te zijn. Literatuur, film en toneel zijn diepgaand door hem beïnvloed. Maar hoe is Freud tot zijn theorieën gekomen?
Language NP Language no problem Wie heeft mijn vader vermoordTheater ITA–Ensemble Wie heeft mijn vader vermoord
Sluiten Wie heeft mijn vader vermoord ITA–Ensemble
01 jun '20 t/m 30 aug '20
Ivo van Hove bewerkte Wie heeft mijn vader vermoord van literaire sensatie Édouard Louis. Van Hove maakte van het zeer uitgesproken boek een monoloog, speciaal voor Hans Kesting.
Language NP Language no problem Een klein levenTheater ITA–Ensemble Een klein leven
Sluiten Een klein leven ITA–Ensemble / Ivo van Hove
Geen boek heeft de afgelopen paar jaar miljoenen lezers zozeer in de ban gehouden en aangegrepen als Een klein leven van de Amerikaanse schrijver Hanya Yanagihara. In deze wereldwijde bestseller volgen we vier mannen over een periode van meer dan dertig jaar: de advocaat Jude, de acteur Willem,...
Language NP Language no problem Ivo van Hove ontvangt Johannes Vermeer PrijsTheater Ivo van Hove ontvangt Johannes Vermeer Prijs
Language NP Language no problem Ivo van Hove: Hoogtepunten uit zijn werk Ivo van Hove: Hoogtepunten uit zijn werk
Language NP Language no problem Ivo van Hove Ivo van Hove