Podcast: Op de planken

Op de planken is een podcast van Internationaal Theater Amsterdam waarin onze host, Richard Kofi, in gesprek gaat met makers over theater, de maatschappij, en hoe deze twee elkaar beïnvloeden. Iedere maand nodigen we een maker én een specialist uit om te praten over de thema’s die ons momenteel bezig houden.

Volg ons op Spotify en Apple Podcasts.

In de eerste aflevering van Op de planken, een podcast van Internationaal Theater Amsterdam (ITA), gaat programmeur Richard Kofi in gesprek met acteur Maria Kraakman en strafrechtadvocaat Zahra Boufadiss over de nieuwe voorstelling Prima Facie van Eline Arbo. Fotografie door Natasa Cvjetkovic.

Aflevering 1

Prima Facie: Maria Kraakman & Zahra Boufadiss

Programmeur Richard Kofi gaat in gesprek met acteur Maria Kraakman en strafrechtadvocaat Zahra Boufadiss over Prima Facie, een snoeiharde monoloog waarin een meedogenloze strafrechtadvocaat die gespecialiseerd is in zedendelicten door een onverwachte gebeurtenis wordt geconfronteerd met de gespannen verhouding tussen de patriarchale macht van de wet, de bewijslast en de moraal.

Klik hieronder om de aflevering te beluisteren.

Spotify

Apple Podcasts
Simplecast

Over de host van Op de planken

Richard Kofi

Richard Kofi (1988, Wageningen) is programmeur bij ITA en host van Op de planken. Naast zijn werk bij ITA maakt Richard tekeningen, collages, en videos. Ook werkt hij samen met publicist Simone Zeefuik en het Arnhemse productiehuis La Fam aan de podcast Project Wiaspora waarin hij de maatschappelijk impact van Zwarte kunstenaars op lokaal niveau bespreekt.

Meer over Richard
Met dank aan