Zinderella

Sluiten

Zinderella

Club Guy & Roni / Noord Nederlands Toneel / MAAS / Moniek Merkx

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zinderella
Club Guy & Roni / Noord Nederlands Toneel / MAAS / Moniek Merkx
1+ rang € 34,50 / 1e rang € 31,50 / 2e rang € 29 / 3e rang € 24 / 4e rang € 15,50 / 5e rang € 10

Zinderella is een zinderende show voor iedereen tussen 10-110.

Je hebt een bad hair day, een pukkel of je voelt je ongezien. Ondertussen zie je alleen maar shiny vrienden met een meer dan perfecte kaaklijn en een extreem vrolijk leven. Je denkt: ik doe niet meer mee, laat mij maar lelijk in een hoek zitten. Zinderella gaat over je anders voelen, en over alle eisen die jij en de hele wereld aan je stellen.

Aanvangstijd: 19:00 uur 
Duur: nnb
Locatie: Grote zaal  
Language no problem

Zinderella © Andreas Etter
Zinderella © Andreas Etter

In een sprookjesachtig fysieke show met dertien jonge en minder jonge lijven bevrijden we onszelf uit onze grijze keukens. We openen wild dansend het bal, gunnen je een inkijkje in onze backstage ruimte, waar onzekerheid, -|-pukkels en angst voor je blote lijf niet langer verborgen blijven onder een mooie jurk. Maar weet: geluk komt altijd, soms uit onverwachte hoek en niet altijd in de vorm van een prins of prinses.

Moniek Merkx © Fred Ernst

Moniek Merkx x NITE

Regisseur Moniek Merkx, tot voor kort directeur van Maas Theater en Dans, zou je de Guy Weizman van het jeugdtheater kunnen noemen. Beiden maken ‘maximalistisch’ theater en werken interdisciplinair. De samenwerking van Merkx met NITE is dan ook heel logisch, om niet te zeggen een match made in heaven.

Lees hier een interview met Moniek Merkx over Zinderella

Credits

concept, regie Moniek Merkx
performers
Ada Daniele, Arno Verbruggen, Art Srisayam, Bodine Sutorius, Olympia Kotopoulos, Sam Corver, Sara Giampaolo en een aantal jonge meespelers
compositie
Joop van Brakel
choreografie
Cecilia Moisio
scenografie
Sanne Danz
kostuums
MAISON the FAUX
lichtontwerp
Gé Wegman
regie meespelers
Dorien Folkers
dramaturgie
Robbert van Heuven

Met Coronatoegangsbewijs

Om deze voorstelling te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.

BEKIJK OOK

Language NP Language no problem Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive Amber Vineyard Theater Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive
Sluiten Amber Vineyard's Queer Cabaret: Pearl Dive Amber Vineyard
01 aug '24
Na het grote succes van onze laatste Pearl Dive, waar de legendarische Moeder der Sirenen Amber Vineyard ITA in een rode zee veranderde, staan we te popelen om alle duikers uit te nodigen voor het volgende hoofdstuk.
Language NP Language no problem De wetten ITA Ensemble Theater De wetten
Sluiten De wetten ITA Ensemble / Eline Arbo
22 aug '24 t/m 01 sep '24
In haar debuutroman De wetten vertelt Connie Palmen het verhaal van een vrouw op zoek naar zichzelf. Zeven ontmoetingen met zeven mannen in zeven jaar tijd. We zien hoe ze op een spraakmakende manier het schrijverschap ingroeit en zingeving geeft aan haar leven dankzij en ondanks deze ontmoetingen.
Language NP Language no problem Julie ITA Ensemble Theater Julie
Sluiten Julie ITA ensemble / Rebecca Frecknall
25 aug '24 t/m 03 sep '24
De jonge Britse sterregisseur Rebecca Frecknall maakt een eigentijdse bewerking van het beroemde stuk van August Strindberg.
Language NP Language no problem Antigone in de Amazone NTGent / MST / Milo Rau Theater Antigone in de Amazone
Sluiten Antigone in de Amazone NTGent / MST / Milo Rau
05 sep '24
Milo Rau maakt een politieke Antigone voor de 21ste eeuw, samen met inheemse mensen, activisten en acteurs uit Brazilië en Europa. 
Language NP Language no problem Augustus: Oklahoma Toneelgroep Maastricht / Theateralliantie Theater Augustus: Oklahoma
Sluiten Augustus: Oklahoma Toneelgroep Maastricht / Theateralliantie
06 sep '24 t/m 07 sep '24
Augustus: Oklahoma speelt zich af op het platteland van de Amerikaanse staat Oklahoma, waarvan de oorspronkelijke bewoners ooit zijn verjaagd.
Language NP Language no problem Diarree is mijn lievelingskleur (8+) Theater Artemis / Studio Julian Hetzel theater-kind Diarree is mijn lievelingskleur (8+)
Sluiten Diarree is mijn lievelingskleur (8+) Theater Artemis / Studio Julian Hetzel
07 sep '24
Theater Artemis en Studio Julian Hetzel presenteren: een talentenshow voor mislukkingen. Wie faalt er als de beste? De kandidaten trekken alles uit de kast, in deze kak-voorstelling met een grote boodschap.
Language NP Language no problem Opening Night De Hoe Theater Opening Night
Sluiten Opening Night De Hoe
09 sep '24
Opening Night is een collectieve zoektocht naar een Nieuwe Emotionaliteit in een emotioneel verzadigde samenleving.
Language NP Language no problem Penthesilea ITA Ensemble Theater Penthesilea
Sluiten Penthesilea ITA Ensemble / Eline Arbo
10 sep '24 t/m 28 sep '24
‘Penthesilea is een verpletterende voorstelling en een nieuw hoogtepunt in Arbo’s oeuvre.’, aldus NRC ★★★★★. Regisseur Eline Arbo plaatst het eeuwenoude verhaal van Penthesilea en Achilles te midden van een rockconcert. Een muzikale ode aan de fatale liefde tussen deze twee grootheden.