Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+)

2-ater Producties

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+)
2-ater Producties
€ 8 voor kinderen - € 10 voor volwassenen

Fiep Heeft Haast is een supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!

Duur 40 minuten

Een gehaaste voorstelling over druk druk druk zijn

Snel!
Het zebrapad.
De fiets.
De tram.
Rennen!
De sneltrein.
De bus.
De taxi.

Vrouwtje is druk druk druk.
Met haast hebben.
Iedere dag weer.

Dan.
Ineens.
Staat de sneltrein stil.

Wat nu?!
Vrouwtje heeft tijd.
Om tijd te hebben.
Wat moet ze nu doen?
Ze heeft haast geen idee.

Reis je mee?

Een beeldende, muzikale voorstelling over haast, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid zorgen voor een grappige, hartverwarmende voorstelling over verkeer.

Over 2-ater Producties en BElief
2-ater Producties en BElief slaan de handen ineen voor de Kinderboekenweek van 2019. In samenwerking met Fiep Westendorp BV komen ze met een beeldende voorstelling rondom het thema vervoer waarin de illustraties van Fiep Westendorp leidraad zijn.

Sanne Zweije (van BElief) maakt grappige, hartverwarmende voorstellingen. Haar stijl is fysiek en beeldend. Het gevoel is speels, vrij, origineel en lief. Het fundament van haar voorstellingen is gestoeld op een belangrijke waarde, die altijd voelbaar en soms even zichtbaar is.

Meer voor de hele familie

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+) Jasmin Hasler Theater Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+) Jasmin Hasler
Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen, op een nieuwe plek aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.
Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer Theater Repelsteeltje en de blinde prinses (8+)
Sluiten Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
Na het uitstapje naar het ‘stuk der stukken’ Hamlet, de familievøørstelling afgelopen seizoen, keren de makers van Lang en Gelukkig, Woef Side Story en Snorro terug naar de wereld van de sprookjes.