Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+)

Sluiten

Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+)

Jasmin Hasler

Voorstellingen

Helaas, op dit moment zijn er geen voorstellingen beschikbaar.
Zondagmorgen in ITA: Landing (1,5+)
Jasmin Hasler
€ 8 voor kinderen - € 10 voor volwassenen

Een muzikaal-zintuiglijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen, op een nieuwe plek aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen.

Duur 40 minuten

Voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen.

En dan ben je, floep, ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld.
Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama – of je baby of peuter.
Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht? Klinkerdingklong !! Daar vallen de fietsbellen! En wofff...een kussen.
Dat klinkt als een liedje.
Keer alstublieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen.
Kaboem-plats-rakata...!


Jasmin Hasler

Theatermaker Jasmin Hasler maakt voorstellingen voor de allerjongste kinderen van nul tot vier jaar. Ze boekte eerder veel succes in binnen- en buitenland met haar voorstelling Potjesman, over een man die leeft tussen potjes die elk een eigen wereld voorstellen. Haar nieuwe project Landing ging april 2019 in première tijdens festival 2 Turven Hoog.

Landing is gemaakt met beeldend kunstenaar Esmé Valk, die met haar kennis van tactiele materialen en de spel- en bewegingsontwikkeling van jonge kinderen een uniek, sculpturaal landschap samenstelde.

Potjesman (maakt) glashelder duidelijk hoe weinig een kind nodig heeft om tot spel te komen. Een fijne voorstelling, gevuld met klein geluk.” **** Theaterkrant

"Landing is een lieve voorstelling. Zo eentje die kinderen uitdaagt om zelf te gaan ervaren en experimenteren. " Theaterkrant

Credits

regie Jasmin Hasler
spel Sieger Baljon en Loes Schaap
geluidsontwerp Dennis van Tilburg
lichtontwerp Will Frikken, Artistiek advies: Elien van den Hoek, Ingrid Wolff
coproductie Grand Theatre en Festival 2 Turven Hoog

Meer voor de hele familie

Language NP Language no problem Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+) 2-ater Producties Theater Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+)
Sluiten Zondagmorgen in ITA: Fiep heeft haast (4+) 2-ater Producties
Fiep Heeft Haast is een supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!
Language NP Language no problem De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem Theater De Toverfluit (7+)
Sluiten De Toverfluit (7+) De Toneelmakerij / Silbersee / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en Silbersee bundelen hun krachten voor een eigentijdse versie van dit beroemde meesterwerk van Mozart. Klassieke muziek, rap, dans en theater komen samen in deze muziektheatervoorstelling voor de hele familie.
Language NP Language no problem Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer Theater Repelsteeltje en de blinde prinses (8+)
Sluiten Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
Na het uitstapje naar het ‘stuk der stukken’ Hamlet, de familievøørstelling afgelopen seizoen, keren de makers van Lang en Gelukkig, Woef Side Story en Snorro terug naar de wereld van de sprookjes.