De gezellige decembermaand in ITA

Kom je deze decembermaand bij ons opwarmen en dompel je onder in de magische wereld van het theater! We sluiten het jaar af met twee bijzondere voorstellingen: 1000+1 nacht van de Toneelmakerij en SADETTIN K en The Promise (The Song Project) van Wende.

1000+1 NACHT

De verhalen van Duizend-en-een-nacht kennen we vooral van de sprookjesachtige Disney-films zoals Aladdin, Sinbad en Ali Baba en de veertig rovers. De Toneelmakerij en meesterverteller SADETTIN K gebruiken deze eeuwenoude vertellingen als inspiratie voor de nieuwe muzikale familievoorstelling 1000+1 nacht. Laat je betoveren door de kracht van verhalen. Voor iedereen vanaf acht jaar!

EEN ODE AAN DE VERBEELDING

THE PROMISE (THE SONG PROJECT)

Na het succes van vorig seizoen keert Wende terug met haar internationale krachttoer The Promise (The Song Project), een ontroerende, moderne songcyclus over identiteit, afkomst en alle grijstinten van het vrouw zijn in onze tijd. Hiermee brengt ze licht in de donkere dagen tussen kerst en oud & nieuw.

MUZIKALE TOUR DE FORCE

DE 1000+1 NACHT EXPERIENCE

In de 1000+1 Nacht Experience worden kinderen uitgedaagd na te denken over de kracht van verhalen en deze zelf te ervaren! De experience is vanaf anderhalf uur voor tot een uur na de voorstelling gratis te bezoeken en start in de ITA Salon.

VERTEL JE EIGEN VERHAAL

CADEAU VOUCHER

Maak iemand (en uzelf) gelukkig met een heerlijk geschenk voor de feestdagen: de ITA Cadeau Voucher. Hiermee kan de ontvanger een voorstelling of voorstellingen bij ITA naar eigen keuze uitzoeken. Stuur de Cadeau Voucher door aan de gelukkige of gebruik 'm zelf bij een volgende ticket aankoop.

CADEAU VOUCHER INFO

DEZE DECEMBERMAAND IN ITA

Language NP Language no problem Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam Perspectief Openbare rondleiding (in het Nederlands)
Sluiten Openbare rondleiding (in het Nederlands) Internationaal Theater Amsterdam
Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u deelnemen aan de openbare rondleiding (in het Nederlands) door het gebouw en krijgt u een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven.
Language NP Language no problem Oer en andere tijden ITA Ensemble Theater Oer en andere tijden
Sluiten Oer en andere tijden ITA Ensemble / Hotel Modern / Guy Cassiers
Guy Cassiers creëert samen met Hotel Modern en elf acteurs van het ensemble de wereld van Oer.
Language NP Language no problem A Forsythe evening Nederlands Dans Theater 1 Dans A Forsythe evening
Sluiten A Forsythe evening Nederlands Dans Theater 1
William Forsythe vernieuwde de internationale danswereld met zijn dynamische benadering van de kunstvorm. Na een korte reeks aan voorstellingen tijdens COVID-19, kijkt NDT ernaar uit om A Forsythe Evening opnieuw te presenteren.
Language NP Language no problem 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem theater-familie 1000+1 Nacht (8+)
Sluiten 1000+1 Nacht (8+) Toneelmakerij / Sadettin K. / Paul Knieriem
De Toneelmakerij en meesterverteller Sadettin Kırmızıyüz gebruiken deze eeuwenoude vertellingen als inspiratie voor de nieuwe muzikale familievoorstelling 1000+1 nacht. Laat je betoveren door de kracht van verhalen. Voor iedereen vanaf acht jaar!
Language NP Language no problem The Promise (The Song Project) Wende’s Song Project in co-production with The Royal Court Theatre Muziektheater The Promise (The Song Project)
Sluiten The Promise (The Song Project) Wende’s Song Project in co-production with The Royal Court Theatre
Een ontroerende, moderne songcyclus over identiteit, afkomst en alle grijstinten van het vrouw zijn in onze tijd.
Language NP Language no problem Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht De Toneelmakerij Perspectief Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht
Sluiten Ouder- en kindworkshop bij 1000+1 Nacht De Toneelmakerij
In deze workshop voor kinderen en hun ouders/verzorgers wordt een kleine gebeurtenis een groots verhaal. Wek deverhalenverteller in jezelf tot leven en doe mee, dan heb je nooit meer NIETS te vertellen.
Language NP Language no problem Masterclass Wende MusicalMakers Perspectief Masterclass Wende
Sluiten Masterclass Wende MusicalMakers
Unieke masterclass over songwriting met Wende Snijders.